Zelf een website of blog maken met Jimdo

Iedereen kan -met een beetje hulp- zelf een basis website maken met Jimdo. Zelfs mensen zonder enige technische kennis. Zo kun je de kosten voor het maken van een website beperkt houden. Maar als je toch vragen hebt... wij staan voor je klaar. Wij zijn officieel Jimdo expert en we helpen je graag op weg.


Er zijn veel redenen om voor Jimdo te kiezen, de belangrijkste zijn volgens ons:         

 

  • Ruime keuze aan designs, maar je kunt ook je eigen design integreren;
  • Webshop, blog of fotogalerij kun je makkelijk aan je website toevoegen;
  • Jimdo websites functioneren prima op mobiele telefoons en tablets; (responsive design)
  • Goede support van Jimdo in het Nederlands (met chatsessies).
  • De websites van Jimdo worden automatisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Yahoo; maar je moet verder wel zelf aan de slag met SEO. 

JIMDO PRO EN BUSINESS

Begin gewoon met een gratis oefenwebsite. Die is weliswaar met een (zeer lelijk) reclameblok, maar je kunt wel alvast oefenen en zien of Jimdo je aanstaat. En zoja, dan kun je hem any moment opwaarderen naar Pro of Business voor meer mogelijkheden. Vergelijk de prijzen en mogelijkheden. (De websites hierboven in bovenstaande zijn bijvoorbeeld allemaal gemaakt met Jimdo Business. 


Probeer Jimdo eens...toch gratis!

Kies een webadres

 

Hulp nodig?

Ben je niet helemaal zaker van je zaak, laat ons dan je website eens onder de loep nemen met een SiteScan. Of kies er alsnog voor om je website samen met ons of helemaal door ons te laten maken. 

Hulp nodog met het maken van je website?
JiHmdo expert Charlotte Polak | DUYNSTEEPOLAK communicatie

Reactie schrijven

Commentaren: 0