Hoe maak je zelf snel, makkelijk en goedkoop een professionele website met Jimdo? 

Om je diensten, producten en/of expertise te promoten heb je allereerst een website nodig. Want een website (hoe eenvoudig ook) is min of meer de draaischijf voor je content marketing. Ingewikkeld is dat niet. Je kunt letterlijk binnen een uur online zijn. Wat zijn de belangrijkste tips?

Website zelf maken? Gratis website maken? Website maken met Jimdo? Jimdo ervaringen?
Website voor Marcel Sennema, inclusief SEO-vriendelijke content

Om je diensten, producten en/of expertise te promoten heb je allereerst een website nodig. Want een website (hoe eenvoudig ook) is min of meer de draaischijf voor je content marketing. Ingewikkeld is dat niet. Je kunt letterlijk binnen een uur online zijn. 

Begin eenvoudig, met een paar noodzakelijke pagina's. Uitbreiden kan altijd nog. Stap voor stap. Begin bijvoorbeeld met:

  • home 
  • producten/diensten 
  • portfolio 
  • contact

Maar vóór je begint, kijk eerst ook eens naar onze blog over logo, huisstijl en website

een website met jimdo

Website maken, content marketing, SEO
Website voor restaurant Di Bruno in Amsterdam Oud Zuid

Waarmee maak je dan zelf zo'n website? Wij vinden Jimdo fijn werken. Waarom? Omdat Jimdo eenvoudig en begrijpelijk is, maar je er prima en heel goedkoop een professionele website mee kunt bouwen. Als je met Microsoft WORD kan werken, kan je ook met Jimdo werken. Alles wijst zich vanzelf. En de websites van Jimdo worden automatisch geoptimaliseerd voor zoekmachines - zoals Google en Yahoo - en voor tablets en smartphones. 

gratis website bij jimdo

Website maken, content marketing, SEO
Website voor BRAVE Sales Solutions in Jimdo

Bij Jimdo kun je heel gemakkelijk een gratis website maken. Ja, ook een webshop (alleen bij de twee betaalde varianten) en een blog. Je kunt kiezen uit meer dan honderd design-varianten. Nadeel van gratis is dat je er geen email-adressen aan kunt koppelen en dat de site niet optimaal responsive is voor mobiele devices. Dat kan voor de betaalde versie van 5 euro per maand weer wel. Voor 15 euro heb je bij Jimdo het totaalpakket. Kijk hier voor de mogelijkheden van een  

Jimdo website.

bespaar kosten bij het ontwerp en de bouw van je website

Website maken, contentmarketing, SEO
Website voor EdelenbosHessels met SEO vriendelijke webcontent

Bespaar kosten en doe zoveel mogelijk zelf. Schakel pas betaalde hulp in wanneer je eigen kennis ophoudt en je het niet meer ziet zitten. Stuur me dan een mailtje. Bij eenvoudige vragen geef ik je wel even een slinger... Bij complexere vragen laat ik je precies weten wat het je gaat kosten. 

Charlotte Polak | DuynsteePolak communicatie
Charlotte Polak
Print Friendly and PDF

Bespaar kosten en doe zoveel mogelijk zelf. Schakel pas betaalde hulp in wanneer je eigen kennis ophoudt. Vul dan onderstaand formulier in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Reactie schrijven

Commentaren: 0