Publiciteit

Publiciteit · 29. april 2019
Brochures zijn er in twee soorten: corporate brochures en product brochures. Ze maken onderdeel uit van het acquisitietraject en de buyer journey. Online werken ze prima voor je vindbaarheid (SEO).
Publiciteit · 07. juni 2018
Met een position paper probeert een organisatie politici, adviserende colleges, de media of bestuurlijke gremia te overtuigen van c.q. te interesseren voor het eigen standpunt. Hoe maak je een position paper?
Publiciteit · 24. februari 2018
Jezelf in de markt zetten is helemaal niet zo moeilijk. Tenminste als je het een beetje doordacht aanpakt. Met een naam, een logo, een huisstijl en een website heb je alles in huis.
Publiciteit · 15. november 2017
Coaching gericht op de effectiviteit van persoonlijke en vakinhoudelijke communicatie. Bedoeld voor iedereen die in een zakelijke context effectief wil communiceren.
Publiciteit · 15. september 2017
De groei van inluencer marketing is nauwelijks bij te benen. Alle merken doen het of kijken er naar. Wat zijn de succesfactoren?
Publiciteit · 25. augustus 2017
Wil je meedingen naar de prijs voor het beste jaarverslag? En ook nog eens zonder die jaarlijkse stress? Werk dan aan een vorm van continuous reporting in een online omgeving. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: één stek voor alle strategische informatie.
Publiciteit · 20. augustus 2017
De communicatie rondom een jubileum of lustrum verdient een eigen huisstijl en een eigen logo. Zo haal je qua branding meer uit je eigen feestje.
Publiciteit · 16. augustus 2017
Elf verhaal-technieken uit de wereld van storytelling om je communicatie te verbeteren.
Publiciteit · 16. augustus 2017
Affiliate marketing en influencer marketing zijn beide manieren om je doelgroepen te bereiken via native advertising. Wat zijn de verschillen?
Publiciteit · 14. april 2017
Wie 10, 25, 50, 75 of 100 jaar bestaat, wil dat graag vieren met de uitgave van een jubileumboek. Daarvoor duik je in het verleden, maar welk verhaal heb je te vertellen naar de toekomst?

Meer weergeven