Over ons

DuynsteePolak is een initiatief van 

Charlotte Polak en Bob Duynstee. De basis is tien jaar (1990 - 1999) landelijke journalistiek. O.a. voor NRC, Volkskrant, Elsevier, Onze Taal, FD, AD, Quote, HP/deTijd, een serie vakbladen als Advocatenblad, Nederlands Juristenblad, Binnenlands Bestuur, Onze Taal en corporate magazines.

 

Brand journalism

Vanaf 1994 zijn we op uitnodiging ook gaan werken voor overheden, professionele organisaties, MKB-bedrijven, NGO's, goede doelen en beursgenoteerde bedrijven, waarmee onze opdrachtgevers feitelijk onze oprichters zijn. Public journalism werd brand journalism.

 

Corporate media

Vanaf 1998 zijn we ons gaan toeleggen op het maken van jubileumboeken, vakboeken, relatiemagazines, jaarverslagen, nieuwsbrieven, websites, online content en andere uitingen. Tenslotte beleeft de burger, klant of donateur het verhaal ook op die manier. Maar schrijven bleef onze basis.

 

Cultuur & branding

De rol van communicatie ligt echter dieper dan alleen een communicatieplan en de inzet van media. Communicatie heeft met identiteit, imago, cultuur, reputatie, positionering en branding te maken. Daarom zijn wij stap voor stap ook gaan kijken naar het grotere verhaal dat een organisatie bezig is te vertellen. Van daaruit reiken we ideeën aan voor de interne en externe communicatie. 

 

Netwerkorganisatie

Op onze reis kwamen we heel wat journalisten, tekstschrijvers, redacteuren en communicatie adviseurs tegen. Bij sommige daarvan zijn we prettig blijven hangen. Dat had te maken met hun vakbekwaamheid, hun bredere kijk op het werk, hun expertise op onderwerpen en hun prettige omgang. Die professionals vormen de basis van onze netwerkorganisatie. Daaromheen vormde zich een flexibele schil van vormgevers, fotografen, illustratoren, webdesigners, filmmakers en art-directors. Professionals met wie we kunnen lezen en schrijven.

 

Maar niks hoeft, alles mag. We werken heel graag in elke samenstelling voor het beste resultaat.   


Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.