creatieve doeners, conceptuele denkers

In communicatie is de meeste winst te behalen door concept en uitvoering dicht bij elkaar te houden. En dat doen we hier.

DuynsteePolak is een initiatief van Charlotte Polak en 

Bob Duynstee. De basis is tien jaar (1990 - 1999) landelijke journalistiek. Dat zijn we vanaf 1994 ook gaan doen voor MKB-bedrijven, overheden, professionele organisaties, NGO's, goede doelen en brancheorganisaties. Vanaf het eerste moment zijn wij ook radicaal gaan meedenken vanuit het DNA van de organisatie. Dat doen we met het vormgevingsoog van Charlotte, met haar online-kennis en met de conceptuele kijk van Bob. 

Waar wij goed in zijn

Waar we goed in zijn is om het verhaal van mensen die van één onderwerp veel afweten, voor een breder publiek aantrekkelijk te maken. Om dat verhaal te verwoorden, te verbeelden en te vertellen. En dan gaat het ook om thema's als strategie, visie, missie, waarden en het waarom van de verandering. En organisaties die zichzelf beter begrijpen, groeien sneller. 

allround communicatiebureau

Vanaf 1998 zijn we ons gaan toeleggen op het ontwikkelen en maken van jubileumboeken, vakboeken, magazines, jaarverslagen, nieuwsbrieven, websites, en andere uitingen. Tenslotte beleeft de burger, klant of donateur het verhaal ook op die manier. Wat ons daarin onderscheidt is dat we dat steeds doen vanuit het DNA van de organisatie. En omdat we dat helder en overtuigend kunnen formuleren, werkt dat in de praktijk gewoon bewezen beter in termen van branding en corporate identity.

Netwerkorganisatie

Op onze reis kwamen we heel wat journalisten, tekstschrijvers, redacteuren en communicatie adviseurs tegen. Bij sommige daarvan zijn we prettig blijven hangen. Dat had te maken met hun vakbekwaamheid, hun bredere kijk op het werk, hun expertise op onderwerpen en hun prettige omgang. Die professionals vormen de basis van onze netwerkorganisatie, de Creatieve Kring. Daaromheen vormde zich een flexibele schil van vormgevers, fotografen, illustratoren, webdesigners, filmmakers en art-directors. Professionals, net zoals wij, met wie we kunnen lezen en schrijven. 


Wij kunnen snel en flexibel inspelen op specifieke wensen en behoeften. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.