Dagvoorzitter of spreker nodig?

Bob Duynstee, dagvoorzitter en spreker. DuynsteePolak communicatie
Aan het woord tijdens de workshop voor ABN AMRO leiderschap en storytelling in de Efteling.
Bob Duynstee als dagvoorzitter tijdens het tweejaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging van Bedrijfsmaatschappelijk werkers op 15 maart 2018 op het hoofdkantoor van ABN AMRO.
Bob Duynstee als dagvoorzitter tijdens het tweejaarlijkse congres van de Nederlandse Vereniging van Bedrijfsmaatschappelijk werkers op 15 maart 2018 op het hoofdkantoor van ABN AMRO.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter maak ik gebruik van mijn journalistieke ervaring. Ik breng focus aan en bied overzicht, leid sprekers op een inhoudelijke manier in, ga makkelijk het gesprek aan met de zaal, luister goed naar sprekers en vat steeds samen wat er gewisseld is, zodat we aan het eind van de dag ook ergens komen. 

Kijk hier voor mijn tips voor spreken in het openbaar en presenteren.

SPREKER

Als spreker trakteer ik gezelschappen op gesproken columns, speeches, inleidingen of denkpauzes tijdens zakelijke bijeenkomsten. Ik bereid me steeds tot in de puntjes voor. Dat is zo, maar het valt gelukkig ook op, getuige de feedback die ik krijg als spreker. 
Wat zeggen anderen over Bob Duynstee als spreker/dagvoorzitter?

Bob was dagvoorzitter op het tweejaarlijkse congres van de beroepsvereniging BMW op 15 maart 2018 bij ABN Amro. Bob is een enthousiaste en leuke dagvoorzitter, die zware onderwerpen op een lichte manier kan brengen, met humor maar vooral met focus en overzicht. Francien Resius, company counsellor ING'Regelmatig heb ik met plezier geluisterd naar Bob Duynstee als hij kleinere of hele grote groepen toesprak. Bob spreekt met overtuiging en flair. Hij weet inhoud en toon goed aan te passen aan gezelschap en doel en benut daarbij met speels gemak instrumenten als kennis, verrassing, humor, ernst of emotie.' Felix Hillen, Managing Director The Student Hotel'Ik heb meerdere malen het genoegen gehad om Bob te horen spreken voor een groep, zowel voor groot gezelschap (500+) in publieke ruimten als voor kleinere groepen in intiemere context. Bob heeft de gave om direct de aandacht te grijpen en vast te houden. Dit komt enerzijds door zijn natuurlijk talent voor spreken; pakkend, humoristisch, spits en afwisselend, anderzijds door zijn professionele, gedegen voorbereiding, zodat het inhoudelijk, erudiet en onderhoudend is en tevens tot denken zet. Eloquent, dát is het woord.' Bart van Liebergen, Algemeen Directeur Medisch Centrum Amstelveen'Bob laat zijn publiek geboeid luisteren maar kan ook flexibel ingaan op vragen zonder de draad van het verhaal te verliezen. Hij is aimabel en respectvol en heeft gevoel voor humor.´ Benita Mendes de Leon, Corporate Effectiveness Trainer, Maastricht'Ik geniet altijd enorm van Bob's verhalende manier van vertellen: luchtig, humoristisch en tegelijkertijd ook diepgaand met kennis van zaken. Tijdens de ceremonie van ons feest zag ik dat weer bevestigd toen hij een wildvreemd publiek van 100 mensen binnen no time aan het lachen, huilen en zingen had. Wat een genot, een bourgondisch spreektalent.' Eunice Gubbels, eigenaar Yellowbox Loopbaancoaching en TrainingDagvoorzitter of spreker nodig? Meer weten over presenteren of speechwriting?

Bel Bob (06.54.222.976) of mail:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ken je iemand die een spreker of dagvoorzitter nodig heeft voor een congres of evenement? 

Stuur dan deze pagina door: