Dagvoorzitter of spreker nodig?

Bob Duynstee, dagvoorzitter en spreker. DuynsteePolak communicatie
ABN AMRO leiderschap en storytelling in de Efteling.

Dagvoorzitter of spreker

Het dagvoorzitterschap neem ik voor mijn rekening. Ik leid sprekers in. Ga graag het gesprek aan met de zaal. Als dagvoorzitter kan ik goed luisteren, vat ik samen wat gewisseld is en entameer ik de discussie. Ik stel de vragen die bij het publiek leven en die ze misschien niet durven stellen. 

Als spreker trakteer ik gezelschappen op gesproken columns, speeches, inleidingen of denkpauzes tijdens zakelijke bijeenkomsten. Ik bereid me steeds tot in de puntjes voor. Niet om het beter te weten, maar wel om een outside-in gesprekspartner te zijn. 


Wat zeggen anderen over Bob als spreker/dagvoorzitter? 'Ik geniet altijd enorm van Bob's verhalende manier van vertellen: luchtig, humoristisch en tegelijkertijd ook diepgaand met kennis van zaken. Tijdens de ceremonie van ons feest zag ik dat weer bevestigd toen hij een wildvreemd publiek van 100 mensen binnen no time aan het lachen, huilen en zingen had. Wat een genot, een bourgondisch spreektalent.' Eunice Gubbels, eigenaar Yellowbox Loopbaancoaching en Training'Regelmatig heb ik met plezier geluisterd naar Bob Duynstee als hij kleinere of hele grote groepen toesprak. Bob spreekt met overtuiging en flair. Hij weet inhoud en toon goed aan te passen aan gezelschap en doel en benut daarbij met speels gemak instrumenten als kennis, verrassing, humor, ernst of emotie. Dat is niet alleen talent. Bob is een vakman die zich verdiept en voorbereidt voor een goed resultaat van spreken in het openbaar.' Felix Hillen, Managing Director The Student Hotel'Ik heb meerdere malen het genoegen gehad om Bob te horen spreken voor een groep, zowel voor groot gezelschap (500+) in publieke ruimten als voor kleinere groepen in intiemere context. Bob heeft de gave om direct de aandacht te grijpen en vast te houden. Dit komt enerzijds door zijn natuurlijk talent voor spreken; pakkend, humoristisch, spits en afwisselend, anderzijds door zijn professionele, gedegen voorbereiding, zodat het inhoudelijk, erudiet en onderhoudend is en tevens tot denken zet. Eloquent, dát is het woord.' Bart van Liebergen, Algemeen Directeur Medisch Centrum AmstelveenBob is in staat het publiek langere tijd geboeid te laten luisteren maar kan ook flexibel ingaan op vragen en opmerkingen zonder de draad van het geheel te verliezen. Hij is aimabel en respectvol en heeft ook nog gevoel voor humor. Kortom, een goede storyteller die zijn vak verstaat. Benita Mendes de Leon, Corporate Effectiveness Trainer, MaastrichtBob heeft mij met grote betrokkenheid en op deskundige wijze geholpen bij het vormgeven en aanscherpen van een lezing die ik onlangs moest houden voor vakgenoten. Francien Resius, company counsellor INGDagvoorzitter of spreker nodig? Meer weten over presenteren of speechwriting?

Bel Bob (06.54.222.976) of mail:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ken je iemand die een spreker of dagvoorzitter nodig heeft voor een congres of evenement? 

Stuur dan deze pagina door: