Charlotte Polak

Hoewel ik een vormgevingsachtergrond heb, dompelde ik mij na mijn studie tien jaar onder in de journalistiek: NRC, Volkskrant, Elle, Rails, Intermediair. Schreef boeken (Durven, Doen en Doorgaan; handboek voor freelancersDe Verborgen Verleiding; de geschiedenis van het ondergoed en WIJN, de carrière van een druif) en bedacht en ontwikkelde het inburgeringsspel Rondje Nederland, waarvan er samen met uitgeverij Boom meer dan 2.000 zijn verkocht.

 

Daarnaast ben ik een vroege vogel als het gaat om cloud-diensten. Dat uitpluizen hoe iets werkt en wat je ermee kunt maken, dat had ik al vanaf mijn vroegste jeugd. Het liefste zet ik internet aan het werk voor ondernemers en zzp'ers. Dat wil zeggen: het automatiseren van facturen, offertes, en (prepaid) betalingen, het ontwerpen van professionele digitale profielen, projectmanagement-tools, online nieuwsbrieven, survey’s, online-brochures, vouchers maken, online promotie, e-presentaties, e-books, office-optimalisatie etc.

 

Daardoor kunnen mijn opdrachtgevers hun dienstverlening beter, sneller, professioneler en goedkoper aanbieden dan traditionele aanbieders.   

 

Ik woon en werk afwisselend in Amsterdam en Andalusië, spreek vloeiend Spaans en kom heel graag in contact met Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen in Spanje. Of andersom.  


Mail Charlotte

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Plan een afspraak