Charlotte Polak, online communicatiespecialist

Ik ben een digital nomad met een vormgevingsachtergrond en een ruime journalistieke ervaring. Doe niks liever dan online marketing en een bureau locatie-onafhankelijk te maken met digital tools en cloud-diensten. Dat uitpluizen van hoe iets werkt en wat je ermee kunt, had ik al van jongs af aan. Vanaf 2000 heb ik een hele trits praktische cursussen gevolgd op het gebied van website-bouw, webdesign, SEO (o.a. bij Rutger SEO en Tonny Loorbach), contentmarketing, content mapping, affiliate marketing, social media, fotoshop, Adobe, Simplebooklet etc. Ik ben officieel Jimdo-expert en online komt mijn vormgevingsachtergrond ook mooi van pas. Bijvoorbeeld bij de mini-websites voor professionals en online brochures.

Charlotte Polak DuynsteePolak 1001
Charlotte Polak 03-01-1991 in Parool: 'Niemand kan mij verplichten leraar te worden'.

Digital marketing

Hoewel ik een vormgevingsachtergrond heb (Amsterdamse Hogeschool), dompelde ik mij na mijn studie tien jaar onder in de journalistiek: NRC, Volkskrant, Elle, Rails, Intermediair. Schreef boeken (Durven, Doen en Doorgaan; handboek voor freelancersDe Verborgen Verleiding; de geschiedenis van het ondergoed en WIJN, de carrière van een druif) en bedacht en ontwikkelde het inburgeringsspel Rondje Nederland, waarvan er samen met uitgeverij Boom meer dan 2.000 zijn verkocht. Ondertussen volgde ik opleidingen als NIMA-A en projectmanagement bij de Leidse Onderwijsinstelling. Vanaf 2000 ben ik mij gaan toeleggen op online services voor niet al te grote organisaties. En daarnaast ben ik mij altijd blijven ontwikkelen in vormgevingsprogramma's.

online services

Ik zet internet aan het werk voor ondernemers en zzp'ers. Dat wil zeggen: het automatiseren van facturen, offertes en (prepaid) betalingen, het ontwerpen van professionele digitale profielen in de vorm van micro-websites, projectmanagement-tools, online nieuwsbrieven, survey’s, online-brochures, vouchers, online promotie, e-presentaties, e-books, office-optimalisatie etc. Allemaal in je eigen huisstijl en met je eigen logo. Heb je geen eigen logo/huisstijl? Ik help je graag verder.  

spanje en nederland

Ik woon en werk afwisselend in Amsterdam en Spanje, spreek vloeiend Spaans en kom heel graag in contact met Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen in Spanje. Of andersom.  


Mail Charlotte

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.