· 

Schrijftraining voor experts

Schriftelijke communicatie is een wezenlijk onderdeel van het werk van wetenschappers, technici, communicatiemedewerkers, IT-consultants, bestuurssecretarissen, advocaten, accountants en beleidsmedewerkers. Er gaat niet alleen veel tijd in zitten maar het plezier of de weerstand is ook nog eens van invloed op de branding van de organisatie of het eigen bedrijf. In deze training krijgen deelnemers een duidelijke structuur aangereikt en praktische tips waarmee ze met meer plezier doelgerichter schriftelijk kunnen communiceren en na de cursus positief zichtbaar worden op social media.

Teveel detail, geen rode draad, onduidelijke structuur. Zomaar wat gebreken waarop het spaak kan lopen. Dat is heel begrijpelijk omdat betrokkenen vaak diep in de materie zitten en niet zelden inside-out gericht zijn. Het punt is dat teksten dan vaak niet meer communiceren en dat daarmee de boodschap niet overkomt. Er zijn nu eenmaal niet zo heel veel manieren om de lezer in het verhaal te trekken en een overtuigende voorstelling van zaken te geven met een kop en een staart waarin hoofdzaken van bijzaken worden onderscheiden, in een logische opbouw, met valide onderbouwing in zo weinig mogelijk woorden.

stramien voor het schrijven


Speciaal voor professionals en wetenschappers hebben we de training 'Schrijven Met Impact' ontwikkeld. Daarin werken deelnemers heel concreet aan de hand van een eigen voorgenomen publicatie aan een heldere en doelgerichte schrijfstijl. Deelnemers krijgen een beproefd stramien aangereikt dat ze voor elke publicatie kunnen gebruiken. Of dat nou een wetenschappelijke publicatie is voor een vakblad, een opiniërend artikel voor een publieksblad, een onderzoeksvoorstel, offerte of bijdrage voor de interne of externe communicatie van de organisatie. Sterker: de aangereikte structuur helpt hen ook bij presentaties, pitches en speeches.

training schrijven met impact


Schrijftraining
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, technici, IT-consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere professionals.

Trainers


wat zeggen deelnemers?


meer weten? EEN KENNISMAKINGSGESPREK IS KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0