top of page
Herpositionering Food Center Amsterdam

Herpositionering Food Center Amsterdam

Gemeente Amsterdam

Position paper

Vraag aan ons: “Kunnen jullie focus en structuur aanbrengen in een lijvig adviesrapport voor de herstructurering (ontwikkelingsstrategie) van het Food Center Amsterdam en adviseren bij de presentatie van de scenario’s en de boodschap in het rapport?”


Toelichting

Het Food Center Amsterdam vult ‘de buiken van Amsterdam’. Het complex was toe aan een herstructurering. Tot zover het makkelijkste deel van dit verhaal. Want zoveel stakeholders, zoveel wensen.


De gemeente wilde woningbouw, de ondernemers wilden betere faciliteiten en betere bereikbaarheid, de bewoners wilden geen overlast terwijl de horeca de garantie wilde dat de ondernemers op het terrein bevoorraad zouden blijven, want anders konden zij de deur ook sluiten.


Werkwijze

Focus en structuur aanbrengen in het adviesrapport t.b.v. besluitvormingsproces (redigeren) en de storyline en Q&A’s trainen voor de presentatie in de gemeenteraad Amsterdam en interviews met de pers.


Resultaat

Het voorkeursscenario uit het rapport wordt as we speak uitgevoerd. Er komen moderne bedrijfshallen en een up-to-date infrastructuur met collectieve voorzieningen en gescheiden verkeersstromen voor klanten, aanvoer en werknemers.

Tags:

adviesrapport, herpositionering, presentatie, mediatraining, persbeleid, communicatie advies

bottom of page