top of page
Positionering d.m.v. corporate magazine

Een thought leader positioneert zichzelf als autoriteit in zijn kennisveld. Voor zo'n strategie is het delen van kennis en expertise essentieel.


Lees meer over

thought leadership.

Positionering d.m.v. corporate magazine

Boer & Croon Management Consultants

Positioneren

Thought leadership

Expertise marketing

Vraag aan ons: “Kunnen jullie met een corporate magazine de ‘magic’ van Boer & Croon laten zien?”


Toelichting

Boer & Croon is een op de Nederlandse markt georiënteerd consultancy bureau daar oorspronkelijk groot geworden is met interim-management, maar al vrij snel ook een consultancy-tak ontwikkelde.

De consultancy-tak groeide onstuimig, maar ook de concurrentie nam hand over hand toe. Boer & Croon Management Consultants zocht naar een manier om zichzelf krachtig te manifesteren in de Nederlandse markt.


Werkwijze

We hebben radicaal gekozen voor een formule van aandacht geven in plaats van aandacht vragen. Hoe? Door aan de hand van ene thematisch magazine relaties van Boer & Croon aan het woord te laten, aangevuld met boeiende, ontroerende, geestige, inspirerende, verhalen van ondernemers, kunstenaars, sporters, bestuurders, wetenschappers, politici.


Looptijd: 1999 – 2014.


Interviews met onder  meer Alexander Pechtold, Karla Peijs, André Kuipers, Neelie Kroes, Mark Rutte, Piet Keizer, Marte Röling, Katja Schuurman, Freek de Jonge, Herman Wijffels, Erica Terpstra, Gerrit Zalm, Carice van Houten, Nout Wellink, Daphne Deckers, Foppe de Haan, Gerdi Verbeet, Richard Krajicek, Peter Winnen, Dirk Scheringa, Rineke Dijkstra, Joost Zwagerman, Joop van den Ende, Francine Houben, Hedy d’Ancona, Wubbo Ockels, Geert Mak, Anky van Grunsven, Pieter van den Hoogenband, Yvonne van Gennip…etc.


Resultaat

Peter Jurgens, partner Boer & Croon: ‘DuynsteePolak wist ons als geen ander uit te dagen om meer van onze aspiraties in ons magazine te leggen en wist onze positionering ook aan te scherpen en in te vullen.’


Bekijk video

Tags:

corporate magazine, positioneren, schrijven, storytelling technieken, relatiemagazine, publiciteit, redactie, ghostwriting, free publicity

bottom of page