top of page
Profielen Wibautgroep

Een thought leader positioneert zichzelf als autoriteit in zijn kennisveld. Voor zo'n strategie is het delen van kennis en expertise essentieel.


Lees meer over

thought leadership.

Profielen Wibautgroep

Projectmanagementbureau Amsterdam

Positioneren

Thought leadership

Vraag aan ons: “Kunnen jullie profielen maken van de leden van de Wibautgroep en een corporate uitgave waarin de Wibautgroep zichzelf voorstelt en positioneert in de ruimtelijke en sociale sector van de Metropoolregio Amsterdam?”


Toelichting

De Wibautgroep bestaat uit topadviseurs die op interim-basis de functie van manager, regisseur, project- of programmadirecteur vervullen. Deze groep had in het begin (2014) nog geen enkele naamsbekendheid.


Werkwijze

Voor de profielen hebben we een format ontwikkeld waarbij aandacht was (en is) voor persoonlijkheidseigenschappen die maken dat deze professionals goed zijn in wat ze doen, ruimte voor hun werkwijze en voorkeuren. Deze korte statements werden/worden gecombineerd met voorbeeldprojecten en een beknopt CV.


De profielen worden geschreven vanuit het perspectief van opdrachtgevers.


Voor de Wibautgroep zelf hebben we, samen met de oprichter van de groep, Herman van Vliet, een mission statement geformuleerd en het waarom en waartoe van de Wibautgroep -en de naam- belicht.


Resultaat

De Wibautgroep heeft in korte tijd een jaloersmakende naamsbekendheid op weten te bouwen en de individuele profielen worden tot op de dag van vandaag gebruikt als er een beroep wordt gedaan op de inzet van een van de leden.

Tags:

profielen, naamsbekendheid, interviews, research

bottom of page