top of page
Thematisch magazine NIA

Thematisch magazine NIA

VvR ASC/AVSV

Positioneren

Relatiemagazine

Vraag aan ons: “Kunnen jullie de betrokkenheid onder de oud-leden van de leden met onze Vereniging van Reünisten vergroten.”


Toelichting

De grootste studentenvereniging van Nederland heeft een 170-jarige historie in Amsterdam, maar komt niet altijd even positief in het nieuws.


Ondertussen zijn er 30.000 oud-leden die maatschappelijk relevant werk doen, die als kunstenaars of schrijvers bekend geworden zijn, die een imposante maatschappelijke carrière hebben gemaakt of aan het maken zijn, die als ondernemer flink aan de weg getimmerd hebben of aan het timmeren zijn.


Politici, wetenschappers, journalisten, restaurateurs, social media influencers, acteurs, advocaten en dokters die warme herinneringen koesteren en levenslange vriendschappen onderhouden die ooit begonnen zijn op die vereniging.


Werkwijze

Geef die mensen een podium. Human interest. En durf de ontwikkelingen op de actieve vereniging kritisch te volgen en spreek je daar ook over uit.


Resultaat

De oplage van het thematische corporate magazine is gegroeid van 15.000 naar 18.000 leden en wordt met een professionele redactie van uitsluitend oud-leden gemaakt.


Rob Labadie, voorzitter van de Vereniging van Reünisten ASC/AVSV:  ‘DuynsteePolak realiseert ons magazine op een professionele en verbindende wijze. Veel positieve feedback en het aantal betalende leden neemt door de kwaliteit van de uitgave fors toe.’


Lees het magazine online.

Tags:

relatiemagazine, corporate identity, hoofdredactie, redactie, productie en realisatie, PR

bottom of page