top of page
Thought leadership

Een thought leader positioneert zichzelf als autoriteit in zijn kennisveld. Voor zo'n strategie is het delen van kennis en expertise essentieel.


Lees meer over 

thought leadership.

Thought leadership

Boer & Croon Executive Leadership

Positioneren

Thought leadership

Expertise marketing

Vraag aan ons: “Kunnen jullie ons helpen met onze positionering binnen Boer & Croon Management Consultants en bij onze naamsbekendheid?”


Toelichting

De initiatiefnemers van Boer & Croon Executive Leadership richtten zich op het evalueren en bevorderen van individuele en collectieve leiderschapskwaliteiten, opvolgingsvraagstukken, het coachen en begeleiden van individuele leiders en leiderschapsteams en het adviseren omtrent leiderschapstalent en -beleid.


Zo'n initiatief is alsof je een stuk rood vlees in een arena vol hongerige leeuwen gooit. De initiatiefnemer moet binnen een grote club als Boer & Croon dus op zijn kippen passen.


Werkwijze

Manifesteren! Corporate brochure ontwikkeld en laten versturen naar het relatienetwerk van Boer & Croon, tegelijk met een interview in het Boer & Croon magazine en een interview in MT.


Resultaat

De publiciteit werkte goed, maar de initiatiefnemer besloot desondanks tot een toekomst buiten Boer & Croon.

Tags:

leiderschap, free publicity, interviews, redactie, communicatie, artikelen, blogs, white papers, management boeken, executive leadership

bottom of page