Het abstracte maken we concreet, het moeilijke maken we makkelijk, het anonieme maken we persoonlijk

goede tekstschrijver moet zich vooral goed kunnen inleven

Elke opdracht is anders als het om tekst gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. In de opdracht, in de opdrachtgever, in het doel en in de doelgroep.

Wij informeren doelgroepen, brengen zaken onder woorden, formuleren boodschappen, lichten beleid toe, verdedigen standpunten, genereren free publicity, brengen producten en diensten onder de aandacht en structureren informatie voor interne en politieke besluitvorming. 

bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Wij hebben sinds 1990 ervaring als journalist in landelijke dagbladen en magazines. En sinds 1994 met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting. We zijn door de wol geverfde interviewers en weten wat het is om zakelijk, strategisch of opiniërend te schrijven. Of journalistiek, wetenschappelijk, wervend of inspirerend. En we weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden. 

long copy en SEo-vriendelijke copy

Als redacteur voor magazines, nieuwsbrieven of jaarverslagen zijn we door de wol geverfd. We zijn gewend om longcopy te produceren voor een jubileumboek, bedrijfsgeschiedenis of whitepaper. Of short copy voor een website of position paper. We weten wat er bij SEO-vriendelijk content en een SEO-vriendelijke opmaak komt kijken. 


schrijfproces

We hebben oog voor de context waarin we werken. We hebben bovendien ruime ervaring in het productieproces van (online) magazines, vakboeken, jubileumboeken, jaarverslagen, nieuwsbrieven en andere redactionele communicatiemiddelen.

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor professionals

Ben je op zoek naar een ervaren tekstschrijver? Wij helpen je graag verder!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.