'Schrijven is een derivaat van denken.' Jan Blokker

een goede TEKSTSCHRIJVEr IS EEN ERVARen tekstschrijver

Elke opdracht is anders als het om tekst gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. In de opdracht, in de opdrachtgever, in het doel en in de doelgroep. Wij gaan belangstellend in pumps, brogues, sneakers of bergschoenen staan.

Wij hebben langjarige ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. We weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, wervend of inspirerend te schrijven. We weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden en zijn in staat om ingewikkelde zaken inzichtelijk te maken.

 

 

SEO-VRIENDELIJK

We kennen het verschil tussen longcopy voor een jubileumboek of vakboek en short copy voor marketing-doeleinden. We weten wat er bij SEO-vriendelijke teksten en een SEO-vriendelijke opmaak komt kijken. We zijn door de wol geverfde interviewers en schrijven meeslepende reportages die lezen als een trein. Waar het ons steeds om gaat is dat u met uw verhaal uw doel bereikt. 

Een greep uit onze interviews in het magazine van Boer & Croon met bekende en minder bekende Nederlanders 


schrijfproces

We kennen alle processtappen die bij het schrijfproces komen kijken. We hebben oog voor de context waarin we werken. Dat laatste betekent onder andere dat we representatief voor onze opdrachtgevers op pad gaan om te interviewen. Maar ook dat we ons bewust zijn van uw reputatie. We hebben bovendien ruime ervaring in het productieproces van (online) magazines, jubileumboeken, vakboeken, jaarverslagen, nieuwsbrieven en andere redactionele communicatiemiddelen.

 

communicatie

Onze opdrachten komen sinds 1994 van afdelingen communicatie of rechtstreeks van ondernemers, bestuurders en managers. De ene keer werken we met een uitgewerkte briefing, de andere keer stellen we die briefing samen met de opdrachtgever op. Wij werken snel en flexibel maar gestructureerd volgens heldere planningen. Binnen de tijd, binnen het budget en boven verwachting. We houden ons aan afspraken. Er komt niets naar buiten zonder uw toestemming.


tekstschrijven, ghostwriting en redactie

  • Publieksversies: rapport, beleidsrapport, jaarverslag etc.
  • Redactiehoofdredactie, eindredactie, redactie van corporate magazine, nieuwsbrief, jubileumboek, jaarverslag e.d.