'Schrijven is een derivaat van denken.' Jan Blokker

zoekt u een ervaren tekstschrijver?

Elke opdracht is anders als het om tekst gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. In de opdracht, in de opdrachtgever, in het doel en in de doelgroep.

Wij hebben sinds 1990 ervaring als journalist. En sinds 1994 met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting. We weten wat het is om zakelijk, strategisch of opiniërend te schrijven. Of journalistiek, wetenschappelijk, wervend of inspirerend. We weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden. En als redacteur zijn we door de wol geverfd. We maken gebruik van onze expertise in storytelling. Daarmee zijn we in staat om ingewikkelde zaken voor een breed publiek inzichtelijk te maken, om abstracte zaken begrijpelijk te maken en zo iedereen mee te nemen in het verhaal. Bijvoorbeeld het verhaal van de verandering, de visie of strategie. 

SEO-VRIENDELIJK

We kennen het verschil tussen longcopy voor een jubileumboek of whitepaper en short copy voor een website of position paper. We weten wat er bij SEO-vriendelijke teksten en een SEO-vriendelijke opmaak komt kijken. We zijn door de wol geverfde interviewers en schrijven meeslepende reportages die lezen als een trein. Waar het ons steeds om gaat is dat u met uw verhaal uw doel bereikt. 


schrijfproces

Als copywriters zijn we creatief op de vierkante centimeter. Voor long copy kennen we alle processtappen die bij het schrijfproces komen kijken. We hebben oog voor de context waarin we werken. We hebben bovendien ruime ervaring in het productieproces van (online) magazines, vakboeken, jubileumboeken, jaarverslagen, nieuwsbrieven en andere redactionele communicatiemiddelen.

TEKSTSCHRIJVEN, GHOSTWRITING EN REDACTIE

  • Publieksversies: rapport, beleidsrapport, jaarverslag etc.
  • Redactie: hoofdredactie, eindredactie, redactie van corporate magazine, nieuwsbrief, jubileumboek, jaarverslag e.d.

Bent u op zoek naar een ervaren tekstschrijver?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.