goede tekstschrijver kan zich goed inleven

Elke opdracht is anders als het om tekst gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. In opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep.

Goede tekstschrijvers
Waar wij goed in zijn is om het verhaal van professionals of bestuurders die van één onderwerp heel veel afweten, voor een breed publiek interessant te maken. Ook als het gaat om strategie, visie of verandering.

Een goede tekstschrijver kan zijn stijl aanpassen aan de cultuur van het bedrijf, de bedoeling van de opdracht en de klanten of burgers waarop de communicatie zich richt. We zijn ras-interviewers, redigeren aangeleverde stukken voor nieuwsbrieven, magazines, jaarverslagen, vakboeken of jubileumboeken en leveren SEO-vriendelijke corporate en branded content voor websites, platforms en social media. Blogs schrijven? Whitepaper schrijven? Position paper maken? DuynsteePolak helpt als ghostwriter. Ook bij artikelen schrijven voor vakbladen en publieksbladen. En we helpen professionals en bestuurders met hun verhaal voor een presentatie of management-speech

bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring als journalist in landelijke dagbladen en magazines gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting en SEO-vriendelijke webcontent. We zijn door de wol geverfde interviewers en weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, wervend of inspirerend te schrijven. En wanneer je beter iets kunt verbeelden dan verwoorden. 

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Ben je op zoek naar een ervaren tekstschrijver of naar een compacte schrijftraining? Wij helpen je graag verder!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.