goede tekstschrijver kan zich goed inleven

Elke opdracht is anders als het om tekst gaat. Wat steeds hetzelfde is, is ons inlevingsvermogen. In opdracht, opdrachtgever, doel en doelgroep.

Goede tekstschrijvers
Waar wij goed in zijn is om het verhaal van professionals of bestuurders die van één onderwerp of thema heel veel afweten, voor een breed publiek interessant te maken. Ook als het gaat om strategie, visie of verandering.

Schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. Prachtig. Die moet perfect zijn. Een grote woordenschat is ook mooi meegenomen. En weten wanneer je iets beter kunt verbeelden dan verwoorden wil ook wel helpen. Dat is 90 procent van alle communicatie. Inclusief alle presentaties en voorstellingen van zaken. Maar het gaat in the end om het resultaat. Dat is waar het met naamsbekendheid, reputatie, autoriteit of sales performance om gaat. En intern om het betrekken van medewerkers bij hun werk, bij de missie, strategie en visie van de organisatie. Dat begint met identificatie, met het je verplaatsen in de schoenen van je doelgroep. Of dat nu klanten, medewerkers, burgers, aandeelhouders of andere stakeholders of publieksgroepen zijn.

 

Als tekstschrijversghostwriters en redacteuren ondersteunen we:

 

 

'All managers are in the business of words'

 Robert Heller, 1932 - 2012, best-selling author on Leadership & Management

'Every problem in business, comes down to a copy problem'

Jeff Walker, Amerikaans businesscoach

bedrijfsjournalistiek + overheidscommunicatie

Onze professionele ervaring als journalist in landelijke dagbladen en magazines gaat terug tot 1990. We hebben sinds 1994 ervaring met alle varianten en genres in de bedrijfsjournalistiek en overheidscommunicatie. Inclusief ghostwriting en SEO-vriendelijke webcontent. We zijn door de wol geverfde interviewers en weten wat het is om zakelijk, strategisch, opiniërend, journalistiek, wetenschappelijk, inspirerend of wervend schrijven. En wanneer je beter iets kunt verbeelden dan verwoorden. 

SCHRIJFTRAINING voor hogeropgeleiden

Schrijftraining voor professionals
Compacte schrijftraining voor advocaten, wetenschappers, consultants, accountants, beleidsmedewerkers en andere hoogopgeleide professionals


Wilt u updates ontvangen, op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen/inzichten of heeft u een concrete vraag? Laat van u horen en u hoort weer van ons. Uiteraard specifiek op dit thema en verder niet.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.