Bob Duynstee

Vakinhoudelijke specialismen

Interviews | Corporate stories  

Bedrijfsgeschiedenissen  Evaluaties | Storytelling Workshopleider | Spreker op het gebied van storytelling en ontwikkeling 

Profiel Bob Duynstee

Het creatieve proces volgens Bob (1 min)

Een verdwaalde jurist. Zo zou ik mezelf kunnen omschrijven. Het leukste van mijn studie vond ik het hoofdredacteurschap van het juridisch faculteitsblad. Na mijn studie heb ik een stevige basis gelegd in de landelijke journalistiek: NRC, Volkskrant, Elsevier en een hele serie vakbladen. 

bedrijfsjournalist

Vanaf 1994 ben ik stap voor stap in de wereld van de bedrijfsjournalistiek & overheidscommunicatie gerold en deed ik brede ervaring op als hoofdredacteur en projectmanager van jubileumboeken, vakboeken en magazines.

communicatieadviseur

Van 2000 tot 2002 volgde ik de opleiding Senior communicatieadviseur bij de Stichting Reclame & Marketing en van 2005 tot 2007 het curriculum 'Strategische Communicatie' aan de UvA bij Ben Warner.   

corporate storyteller

Vanaf 2007 ben ik me ook gaan verdiepen in het fenomeen storytelling. O.a. via literatuurstudie en masterclasses bij o.a. Manfred van Doorn en Robert McKee. Het verhaal is een hele vruchtbare invalshoek om naar organisaties te kijken. Net als naar mensen overigens.

opdrachtgevers over bob

'Integere, creatieve en communicatieve vakman.' 

'Een bevlogen en communicatieve 

sparringpartner voor afdelingen communicatie en bestuurders.' 

'Denkt creatief én strategisch.'

'Stelt vragen die je aan het denken zetten.'

'Een creatieve, inspirerende, intelligente hoofdredacteur.' 

'Prettige, warme spreker en workshopleider.' 

'Kundige storyteller die behoedzaam maar vastberaden zijn weg zoekt.'Mail Bob

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.