top of page
Proposition paper Prime Retail Fund

Een thought leader positioneert zichzelf als autoriteit in zijn kennisveld. Voor zo'n strategie is het delen van kennis en expertise essentieel.


Lees meer over

thought leadership.

Proposition paper Prime Retail Fund

Innova High Streets (IHS)

Position paper

Fundraising

Vraag aan ons: "We hebben alle wettelijke verplichte informatie paraat en een goed beeld bij wat we in de prospectus zelf willen. Kunnen jullie dan de prospectus uitschrijven en opmaken?”


Toelichting

IHS heeft een investeringsstrategie ontwikkeld waarbij selectief winkelpanden worden aangekocht. Daar zit een uitgekiende strategie achter. De aangekochte panden worden vanuit het fonds aangekocht en worden als fonds ook weer doorverkocht. IHS wil vermogende particulieren en family offices interesseren voor dit IHS Prime Retail Fund (100 mln. per fonds).


Werkwijze

IHS leverde de basisteksten aan die wij in nauw overleg met IHS hebben geredigeerd. Hierbij gaat het om teksten met een hoog juridisch gehalte. Het project was in ultra korte tijd gerealiseerd, door de korte lijnen en de snelle revisies op onze suggeties en de opmaak.


Resultaat

Initiatiefnemer drs. mr. Alexander Bijkerk, eigenaar IHS: 'Heel blij mee. Snel gewerkt en mooi resultaat in hele korte tijd. En het initiatief wordt goed opgepakt door onze targetgroup.’

Tags:

redactie, productie en realisatie

bottom of page