top of page

Teamwork

Samenwerking tussen interne experts en een professional van buiten bij het opzetten, schrijven en maken van een position paper.

Teamwork

Door slim samen te werken, verkort je de doorlooptijd van je position paper en hou je de kosten in de hand. En het is ook nog eens beter voor de kwaliteit van het eindproduct. 


Wij bieden ondersteuning in drie mogelijke varianten: 


Variant 1

De interne expert(groep) zet de position paper op en kleurt die in. Samen spreken we de opzet, indeling en doelstelling door. Wij coachen, adviseren, redigeren, waken voor bedrijfsblindheid en jargon en bewaken de doelstelling. Deze variant verdient de voorkeur als het om een interne position paper gaat of om een specialistisch onderwerp voor een specifieke, goed-geïnformeerde doelgroep. 


Variant 2

Samen werken we naar een opzet voor de position paper en schrijven die ook samen uit. In de rolverdeling ontfermt de interne expert(groep) zich over de meer inhoudelijke aspecten en wij over de grote lijnen: introductie, relevantie, argumentatie en conclusie. Deze variant verdient de voorkeur als het bijsturen van de beeldvorming of het beïnvloeden van de publieke opinie minstens zo groot is als het beroep op de inhoudelijke expertise. 


Variant 3

Wij zetten de position paper op en kleuren die in. De interne expert(groep) coacht, adviseert en redigeert daarbij. Deze variant verdient de voorkeur als het gaat om het bijsturen van de beeldvorming bij externe stakeholders of het beïnvloeden van de externe publieke opinie. Ook als de doelstelling is om het narratief of de boodschap via publieke media te verspreiden, verdient deze variant de voorkeur. Helemaal als een meer essayistische stijl van de position paper gevraagd wordt. 


Meer lezen over de criteria voor deze varianten? 

Position paper maken; uitbesteden of zelf doen.Verder overleg of meer informatie

Bel 020-4.166-044 of 06-54.222.976

Mail: office@duynsteepolak.nl

bottom of page